Frivillig

EN DEL AF ET STÆRKT HOLD

I Naturkraft har vi cirka 35 frivillige, som gør gæsternes oplevelse mere nærværende. Det er vigtigt for os, at det både er sjovt og meningsfuldt at være frivillig i Naturkraft. Derfor er det altid op til dig som frivillig, i hvor stort et omfang du ønsker at deltage og inden for hvilke områder, du har lyst til at arbejde. 

 

Frivillig-områder

Hos Naturkraft kan man være frivillig inden for to forskellige områder:

FRIVILLIG - FORMIDLING OG OPLEVELSER
Frivillige med opgaver indenfor formidling og oplevelse får parkens gæster tættere på Naturkraft og naturen gennem formidling og fortælling. De giver gæsterne ekstra nærvær og bistår Naturkraft med de praktiske og kreative opgaver, som kan gøre en forskel for gæsternes oplevelse. Opgaver er bl.a. at tage pænt imod gæster og give en introduktion til parken, at have funktion som ”spørg mig”-person, afholde rundvisninger i den omkringliggende natur, løse kreative opgaver, hjælpe med praktiske opgaver i dagligdagen og til events og meget andet.
FRIVILLIG - NATURPLEJE
Frivillige med opgaver indenfor naturpleje medvirker til at vedligeholde området i parken og i de omkringliggende arealer, så de fremtræder indbydende for gæsterne. De bidrager også med praktiske opgaver, som øger oplevelserne i Naturkraft. Opgaver er bl.a. være: At vedligeholde området, f.eks. slå græs, fjerne ukrudt, klippe træer og buske. Det kan være at plante træer, buske og blomster mv., bygge friluftsudstyr og hjælpe til ved events.
Jeg har været positivt overrasket over den måde, ledelsen i Naturkraft har gjort brug af os. Vi er ikke bare praktiske mus. Og så kan vi virkelig mærke, at vi er værdsat.
Dorthe Munk Jacobsen
Naturkraft-formidler

Vil du med på holdet?

Vi vil gerne have dig med på holdet! Skriv dig op her, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skriv mig op

Har du spørgsmål?

Har det vagt din interesse at blive frivillig hos os, men brænder du inde med nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte:

koordinator for de frivillige, Inge Marie Vestergaard på +45 20 32 69 50 eller imv@naturkraft.dk.

Naturkraft

Naturparken 10, 6950 Ringkøbing
T: +45 69 161 162
M: job@naturkraft.dk
CVR-nr.: 39 00 26 04
Powered by Emply