Bliv sæsonmedarbejder 2022

Kom med på holdet – Vi har brug for dig i Naturkraft 
 
Der venter dig et job i Naturkraft, hvor hverdagen er lige så uforudsigelig og spændende som det danske vejr! Vi søger en stor flok unge sæsonmedarbejdere, der har lyst til at give vores gæster den bedste oplevelse, og som selv har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab med højt til himlen, kort til grin og langt mellem kedelige arbejdsdage. Kom med!  
 
Vi søger sæsonmedarbejdere både under og over 18 år til:  
- Salg og oplevelsesguide: Giv gæsterne den bedste oplevelse, når du byder velkommen og viser rundt i parken, laver sjove aktiviteter med børnene, sælger is og kaffe og siger tak for besøget og på gensyn.  
 
- Service og vedligehold – Hold parken i topform og knivskarp. Det er her, det grove arbejde i parken bliver gjort, og her ting bliver bygget og repareret.  
 
- Køkken – Lav lækre retter med friske, lokale råvarer til Naturkrafts gæster. I køkkenet får du fingrene i ingredienserne og hænderne på kogepladerne.
 
Som sæsonmedarbejder vil du være en fast og vigtig del af den daglige drift af parken og samarbejde tæt med den faste stab på ca. 25 medarbejdere, der arbejder med alt fra oplevelser, bogholderi, marketing og events.  
I vores højsæsoner har vi drøntravlt, og du er som sæsonmedarbejder en uvurderlig del af vores hverdag, når vi skal give gæsterne den bedste oplevelse i Naturkraft.  
 
Vi har brug for dig, der… 
… er fyldt med energi og gå-på-mod!  
… trives i en omskiftelig hverdag med mange forskellige opgavetyper. 
… er god til at møde og tale med andre mennesker.
… er ansvarsbevidst, moden og til at stole på. 
… er interesseret i at lære og suger ny viden til dig om alt det Naturkraft indeholder. 
… har glimt i øjet og måske en lidt skæv humor. 
… er en holdspiller som også kan arbejde selvstændigt.  
 
Som sæsonmedarbejder i Naturkraft får du…  
… en masse ansvar og tillid i opgaveløsningen. 
… grundig oplæring og introduktion, så du er klædt på til alle opgaver. 
… en hverdag med store grin, højt til loftet og gode kolleger. 
… mulighed for personlig udvikling og nye kompetencer, du kan bruge i både job og uddannelse. 
… mulighed for tæt samarbejde med gode kolleger med mange kompetencer i et hus med en flad struktur og kort fra idé til handling. 
 
Derudover får du… 
… en uniform med arbejdsbukser, t-shirts, og jakke i god kvalitet.  
… gratis adgang i Naturkraft for dig og dem du deler postkasse med. 
… 20 % rabat på fitness (inklusive holdtræning) i ROFI-Centret. 
… 20 % rabat på sko i Sportigan Ringkøbing. 
… personalerabat i Naturkrafts butik. 
… billig frokostordning. 

Om Naturkraft 
Naturkraft er en oplevelsespark for naturens kræfter, der både formidler den midt- og vestjyske natur, bæredygtighed og miljø til børn, unge, ældre, familier, skoler og alle andre, der er nysgerrige på at lære mere om naturens fascinerende verden. Indenfor voldene er der en fem hektar stor oplevelsespark med naturtyper, stormsimulator, Zorbing-kugler og mange andre sjove aktiviteter. Indenfor i den store hovedbygning har vi forskellige udstillinger, café og butik. Udenfor parken er der et naturareal på 45 hektarer, der er åbent for alle.
 
Vil du med på holdet?  
Inden du begynder, vil du komme på en bootcamp over en weekend, den 26. og 27. marts, med alle dine nye kolleger. Her bliver I sammen introduceret til Naturkraft, og I bliver klædt grundigt på til alle de opgaver, der venter jer. Der bliver også plads til hygge og at lære hinanden rigtig godt at kende.

Ansøg via vores hjemmeside senest 27. januar. Vi håber at give svar senest en uge efter fristen. Går du videre, bliver du indkaldt til en samtale.  

Vi glæder os til at høre fra dig! 


 
Ansøg
Del i dit netværk

Formål for fonden naturkraft
På et almennyttigt grundlag er Naturkrafts overordnede formål at synliggøre naturens kræfter og menneskets samspil med naturen for derved at danne grobund for en mere bæredygtig levevis, lokalt og globalt.
Naturkraft vil, med afsæt i Vestjyllands natur, skabe oplevelser, der inddrager, fascinerer og beriger unge som gamle, lokale som internationale gæster.
Frist:
Jobområde: Køkken og café, Drift og service, Salg, Formidling
Stillingstype: Sæsonmedarbejdere
Lokation: Naturparken, 10, 6950, Ringkøbing

Naturkraft

Naturparken 10, 6950 Ringkøbing
T: +45 69 161 162
M: job@naturkraft.dk
CVR-nr.: 39 00 26 04
Powered by Emply