Frivillig

EN DEL AF ET STÆRKT HOLD

I Naturkraft har vi cirka 50 frivillige, som gør gæsternes oplevelse mere nærværende. Det er vigtigt for os, at det både er sjovt og meningsfuldt at være frivillig i Naturkraft. Derfor er det altid op til dig som frivillig, i hvor stort et omfang du ønsker at deltage og inden for hvilke områder, du har lyst til at arbejde. 

 

Frivillig-områder

Hos Naturkraft kan man være frivillig inden for 3 forskellige områder:

FRIVILLIG - FORMIDLING
Frivillige formidlere elsker at få parkens gæster tættere på Naturkraft og naturen gennem formidling. Opgaverne består bl.a. af at afholde rundvisninger i Naturkraft samt den omkringliggende natur, bistå ved events og give parkens gæster en god oplevelse.
FRIVILLIG - OPLEVELSER
Frivillige oplevelser har en eller flere faste ugentlige mødedage, hvor de er en del af parkens dagligdag og giver gæsterne ekstra nærvær. Opgaverne består bl.a. af at tage imod gæsterne og sige farvel, være "spørg mig"-person og bistå ved oplevelser i rekreative områder, bistå ved cykelstationen eller bistå ved events.
FRIVILLIG - NATURPLEJE
Frivillige Naturplejere har grønne fingre og elsker at tilbringe sin tid udendørs. Opgaverne består bl.a. af at plante træer, buske og blomster, vedligeholde området omkring Naturkraft, bygge friluftsudstyr og bistå ved events.
Jeg har været positivt overrasket over den måde, ledelsen i Naturkraft har gjort brug af os. Vi er ikke bare praktiske mus. Og så kan vi virkelig mærke, at vi er værdsat.
Dorthe Munk Jacobsen
Naturkraft-formidler

Vil du med på holdet?

Vi vil gerne have dig med på holdet! Skriv dig op her, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skriv mig op

Har du spørgsmål?

Har det vagt din interesse at blive frivillig hos os, men brænder du inde med nogle spørgsmål? Så er du altid velkommen til at kontakte:

koordinator for de frivillige, Inge Marie Vestergaard på +45 20 32 69 50 eller imv@naturkraft.dk.

Naturkraft

Naturparken 10, 6950 Ringkøbing
T: +45 69 161 162
M: job@naturkraft.dk
CVR-nr.: 39 00 26 04
Powered by Emply