Sæsonmedarbejder

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT HOLD

Som sæsonmedarbejder i Naturkraft er du med til at give gæsterne en helt fantastisk oplevelse. 

Uanset om du elsker at være i tæt kontakt med gæsterne, skabe lækre madoplevelser eller holde parken i topform, så er det dig vi søger. Vær med til at give vores gæster en mindeværdig oplevelse, som de kan tage med hjem i rygsækken.

 

Lige nu søger vi sæsonmedarbejdere - ansøg nederst på siden.

Naturkraften

Engagement
Vi elsker, når passionen stråler ud af øjnene. Hos Naturkraft får du ikke bare et job – du får også faglig og personlig udvikling. Vi tror på, at det bedste Naturkraft-hold blandt andet bliver skabt af personer, som er selvmotiverede, engagerede og altid villige til at give en hjælpende hånd.
Sociale kompetencer
Hos Naturkraft er det vigtigt, at alle medarbejdere trives. Vi er overbeviste om, at et godt arbejdsmiljø skabes af medarbejdere med indbyrdes respekt for hinanden og forståelse for hvordan vi omgås hinanden.
Ydmyghed
Vi mener, at det bedste hold er sat sammen af mange forskellige personligheder og kompetencer. Det er en stor opgave, vi skal løse sammen, og en god portion ydmyghed overfor både opgaven og hinanden hjælper.

Ikke bare et job

"At arbejde som sæsonmedarbejder i Naturkraft føles ikke som et arbejde. Jeg elsker at være ude blandt gæsterne, hvor jeg kan være med til at give dem en god og lærerig oplevelse. Fællesskabet, mine fantastiske kollegaer, udviklingsmulighederne, de glade gæster og flotte rammer gør det til Ringkøbings måske bedste arbejdsplads."

- Sara, sæsonmedarbejder i Naturkraft

Du kan arbejde med:

SALG & FORMIDLING
Er for dig, der elsker at være i tæt kontakt med gæsterne. Du ønsker at give dem en mindeværdig oplevelse ved salgsstationerne, samt gennem leg og formidling i parken.
KØKKEN
Er for dig, der elsker at give gæsterne en god madoplevelse. Blomstrer du i et køkken hvor det ikke kun går hurtigt, men hvor der er fokus på gode lokale råvarer, lækker gæstemad og et godt grin, så er det dig vi søger.
SERVICE & VEDLIGEHOLD
Er for dig, der elsker at holde parken i topform. Du er god til at tage fat og dine hænder er skruet godt på.

Vil du med på holdet?

Naturkraft

Naturparken 10, 6950 Ringkøbing
T: +45 69 161 162
M: job@naturkraft.dk
CVR-nr.: 39 00 26 04
Powered by Emply